Elemene u'amea i le mamanu o meaafale

O u'amea i meaafale mamanu ua fa'atuputeleina le avea ma fa'ailoga o sitaili ma galuega. Mai meaafale u'amea masani i fausaga uamea ma alumini fa'aonaponei, o le fa'aogaina o u'amea i meaafale mamanu o lo'o fa'aauau pea ona fa'aleleia ma fa'afou, fa'aopoopoina se pa'i fa'aonaponei ma patino i le si'osi'omaga o le fale.

图片5 拷贝

I le mamanu o meaafale, e masani ona faʻaaogaina uʻamea e faʻamalosia ai le fausaga ma faʻaleleia mea faʻalelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e tu uʻamea ona tuʻuina atu le lagolago mautu, e faʻaleleia atili ai meaafale ma mautu. I le taimi lava e tasi, o le iila ma le faʻamaeʻaina o uʻamea e faigofie ai ona faʻamama ma tausia meaafale, faʻalauteleina lona ola. O tagata fa'aonaponei fa'aonaponei ua fa'aogaina fa'alelei le fa'aogaina o le u'amea i le mamanu o nofoa, laulau ma e o'o fo'i i fa'avaa moega e fai ai le tele o meaafale tulaga ese.

I le faʻaopoopoga i le faʻatinoga, o le uʻamea o loʻo i ai foi se sao taua tele i le mamanu o meaafale. O le fa'aonaponei ma lanu malulu o le u'amea e fetaui lelei mo le fa'ata'ita'iina o meaafale matagofie ma maualuga. O le fa'aogaina o u'amea, alumini alumini ma u'amea u'amea e maua ai avanoa o fale se lagona sili atu fa'aonaponei ma fa'apisinisi, e tosina mai ai le tele ma le tele o tagata fa'atau e fiafia i se sitaili la'ititi.

I se faapuupuuga, o elemene uʻamea i totonu o meaafale mamanu e le gata o se filifiliga meafaitino, ae o se auala taua foi mo tagata mamanu e faʻaalia ai o latou uiga ma tulituliloaina galuega. Faatasi ai ma le faateleina o le manaoga o tagata faatau mo meaafale faʻapitoa ma maualuga, o le faʻaaogaina o uʻamea i meaafale mamanu o le a faʻaauau pea ona faia se sao taua i le aumaia o faʻateʻia sili ma mea matagofie i le olaga i le fale.


Taimi meli: Sep-30-2024